Про це розповіла очільниця Бородянки Ірина Захарченко у своєму Facebook. Вона зазначила, що в оновленому статуті школи вже є відповідні положення та відображено назву.

Крім того, у закладі планують відкрити клас художньої фотографії, щоб діти змогли опановувати це мистецтво.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Макса Левіна знайшли мертвим на Київщині. Він зник у середині березня. В беззбройного журналіста двічі вистрілили російські окупанти, коли він документував їхні злочини у селі Гута Межигірська.

Левін народився 7 липня 1981 року на Київщині. Закінчив Київський політехнічний інститут за фахом "інженер комп'ютерних систем", але життя присвятив тому, що любив понад усе – фотографії. Фотографувати Левін почав з 15 років, а в дорослому житті перетворив захоплення на професію.

Співпрацював з багатьма українськими та міжнародними виданнями. Його світлини публікувалися у Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, The Moscow Time, ELLE, TV-24, Radio Bulgaria, Ukraine Crisis Media center, Vatican news, Радіо Свобода. На регулярній основі Левін співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press.