Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

Зазначається, що, за даними Київтеплоенерго, пошкоджень зазнав трубопровід великого діаметру – 600 мм. Станом на цей час пошкодження локалізоване, розпочаті роботи з його усунення.

«Через падіння уламків під час ранкового ракетного обстрілу зафіксовані пошкодження двох високовольтних ліній, що призвело до знеструмлення обладнання одного з великих теплоджерел Києва. Внаслідок цього стався гідроудар, що призвів до пошкодження магістральної тепломережі діаметром 600 мм на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі»

Фото 1 из 8.
Фото 2 из 8.
Фото 3 из 8.
Фото 4 из 8.
Фото 5 из 8.
Фото 6 из 8.
Фото 7 из 8.
Фото 8 из 8.

Повідомляється, що на час ремонту тимчасово відключена тепломагістраль від одного з теплоджерел Києва. Тимчасово відсутнє опалення у 355 житлових будинках. Для максимально швидкого відновлення теплопостачання до робіт залучений додатковий персонал.

Паралельно фахівці розгорнули мобільну котельню на території корпусу опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, щоб забезпечити медичний заклад опаленням на період відновлювальних робіт, адже специфіка лікування його пацієнтів потребує дотримання відповідного температурного режиму.

Читайте також: Атака на Київ — пошкоджено багатоповерхівку, вже 35 постраждалих та 4 загиблих