Про це повідомили у Дарницькому управлінні поліції. За інформацією поліцейських, інцидент стався на території приватного домоволодіння.

На його території озброєний сокирою чоловік спробував завдати ударів співмешканцю, який жив з його колишньою дружиною. Він також підпалив три автомобілі. Унаслідок дій злочинця знищено господарчі будівлі та автівки. На місце події були негайно направлені слідчо-оперативна група, спецпризначенці, пожежники та медики. У зловмисника вилучили сокиру з плямами бурого кольору, яку він застосував під час нападу. Мотив злочину він пояснив, як бажання помститись колишній дружині. Задля цього він підпалив її майно.

Слідчі вже оголосили чоловікові про підозру за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Тепер агресивному чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років у разі доведення його провини в суді.

Читайте також: Обурився, що розірвала стосунки та почала зустрічатись з іншим — в Києві затримано чоловіка, що спалив двері колишній. Пізніше стало відомо, що його справу передали до суду.