Сьогодні в Бородянці був підписаний протокол про співпрацю з реконструкції будівлі суду з т.в.о. Голови Державної судової адміністрації Максимом Пампурою та керівником Програми USAID «Справедливість для всіх» Девідом Воном. USAID відбудує приміщення суду в Бородянці.

Про це повідомив голова КОВА Руслан Кравченко. У відбудові 2-поверхової будівлі Бородянського райсуду, що була повністю зруйнована внаслідок ворожих атак, має з’явитися нове сучасне приміщення суду. В цьому допоможе Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

«Сьогодні в Бородянці був підписаний протокол про співпрацю з реконструкції будівлі суду з т.в.о. Голови Державної судової адміністрації Максимом Пампурою та керівником Програми USAID «Справедливість для всіх» Девідом Воном. USAID фінансуватиме та контролюватиме весь процес – від розробки проєктно-кошторисної документації до здачі об’єкту в експлуатацію» голова КОВА Руслан Кравченко.

Реконструкцію будівлі міжнародні партнери планують розпочати згідно дизайн-проєкту вже наприкінці літа цього року. Термін реалізації проєкту – 1,5-2 роки.

Читайте також: Вдарив ножем, а вранці знайшов без ознак життя — поліцейські затримали мешканця Бородянки