Цей комплекс став п’ятим для “Київміськбуду” від початку повномасштабного вторгнення, що постраждав внаслідок російських атак на столицю.

Про це zagorodna дізналася з повідомлення холдингової компанії “Київміськбуд”.

“У будинку №3 уламок пошкодив монолітні залізобетонні конструкції на рівні 14-17 поверхів. Часткове пошкодження фасаду, вікон та дверей холодних переходів зафіксоване у першому будинку. Також пошкоджено віконні конструкції у будинку №2”, – сказано в повідомленні.

Холдингова компанія інформує, що фахівці проводять обстеження будівель, щоб виявити усі завдані уламками ракети ушкодження й підрахувати збитки.

В “Київміськбуді” кажуть, що спеціалісти компанії співпрацюють з усіма необхідними відомствами, аби зафіксувати подію відповідним до законодавства чином.

Внаслідок нічної ракетної атаки ворога на столицю 13 грудня постраждали 53 людини. 20 із них, в тому числі двох дітей госпіталізували. В Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків. Пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків та дитячої лікарні.

Раніше У Києві відновили світло в 31 з 35 приватних будинків, яке було пошкоджене внаслідок ранкової атаки РФ