Панно розміщене на території Національного університету оборони України. Про це пише Національний університет оборони України.

На території Національного університету оборони України з нагоди Дня Збройних Сил України відбулося урочисте відкриття мистецької інсталяції-муралу “Наша Земля”. Авторство роботи належить Андрію Пальвалю, харквському художнику-муралісту, відомому в Україні та за її межами, а також молодій художниці Єлизаветі Деримуці.

В основі художньої композиції, створеної в університеті – поєднання зображення-муралу та інтегрованих до нього предметів, відтворених сучасними майстрами матеріальних свідчень мілітарної звитяги різних історичних епох. Живописний сюжет складається з образів українських захисників, поміж яких можна побачити застиглих у камені воїнів минулого. Основи кам’яних ідолів заглиблені у просякнуту кров’ю поколінь українську землю, що зберігає в собі свідчення великих битв та пам’ятає звитягу легендарних воїнів славетної минувшини.

Читайте також: У Києві відкрили мурал, присвячений силам ППО та енергетикам

Раніше Хрещатик повідомляв: Майже 19 місяців полону — в центрі української столиці з’явився новий мурал на підтримку захисників "Азовсталі"