Про це повідомляє організація Kyiv Animal Rescue Group.

Сидячи на балконі восьмого поверху недобудови, лисиця, ймовірно, думала про те, як швидко все змінюється. На цьому самому місці була нора її прабабусі, і бабусина, їй мама розповідала. Але людські міста стають все більшими. Там, де росли вікові дерева, ніби нізвідки з'являються бетонні багатоповерхові монстри, замість зеленої травички літом та білосніжних снігових кучугур взимку - сірий сумний асфальт

А може рудій стало цікаво, з чого двоногі будують свої нори та вона забігла перевірити, чи не підійде щось з будматеріалів для ремонту її лисячого житла? У будь-якому разі сталося непередбачуване - забігти забігла, а спуститись не змогла. На допомогу, як завжди в таких випадках, приїхали рятувальники КАРГу.

Лисичка дуже змерзла і злякалась, тож легко дала себе зловити та радісно побігла додому, коли її випустили поблизу лісу, з якого вона, найімовірніше, прийшла на будівництво. Ця історія закінчилась добре, ми плекаємо надію, що руда добре запам'ятала, якими небезпечними можуть бути подібні екскурсії, а містяни з розумінням ставитимуться до схожих ситуацій і допомагатимуть своїм меншим хвостатим братам повернутися додому цілими та неушкодженими.

Відео - у нашому телеграм-каналі.

Раніше Хрещатик писав: У багатоповерхівці Києва відловили лисицю