Джерело: Нацполіція України

Правоохоронці отримали виклик від киянки, яка розповіла, що на одній із вулиць столиці побачила одиноку літню жінку, яка потребує допомоги та прихистку.

Дільничні офіцери Подільського управління поліції та патрульні поліцейські під час відпрацювання виклику дізнались, що 82-річна пенсіонерка через війну була змушена покинути свою домівку на Донеччині та за запрошенням своїх знайомих наприкінці літа приїхала до столиці.

Проте, на днях останні виїхали з орендованої квартири, а жінку з речами покинули на вулиці. Бабуся самотня, сім’ї або інших знайомих вона не має.

Правоохоронці залучили до співпраці соціальні служби та влаштували літню жінку до пансіонату, де вона зможе перебувати необмежену кількість часу і отримувати усі необхідні послуги. Щодо обставин, за яких людина опинилась на вулиці, проводиться перевірка.

Поліціянти закликали українців не лишати людей похилого віку сам на сам з їх проблемами та по можливості допомагати їм. У випадку, якщо ви маєте справу з аналогічною ситуацією або виявили людину, яка потребує допомоги – не залишайтесь байдужими та повідомляйте до поліції.

Раніше повідомлялось: Рецидивіст обікрав квартиру киян, в якій йому надали прихисток — забрав валюти та прикрас на понад $125 000 і поїхав на море