Хмарно, вночі без опадів ; вдень значний сніг , хуртовини , у південно-східних районах сильний сніг, на дорогах ожеледиця
Вітер переважно північно-західний , 7-12 м/с; вдень пориви 17-22 м/с, місцями по області 25 м/с
Температура по області вночі та вдень 0-5° морозу;
у Києві вночі та вдень 0-2° морозу.
В неділю ситуація зі снігом буде складною по всій Україні. Крім того, прогнозується шквальний вітер. Через хуртовини особливо у південній, центральній та північній частинах країни відчуватиметься вплив на інфраструктуру. Деякі населені пункти можуть стати недоступними, також можливі тривалі, пов'язані з погодними умовами, відключення електроенергії. Варто очікувати сильний шторм і високі хвилі на Чорному морі. У Києві та околицях до вечора неділі ймовірно випаде до 20-30 см снігу, пориви вітру складуть до 70-80 км/год.

Лише на Сході через підвищення температури пройдуть дощі. Навіть коли йде сніг, він повільніше осідає на траві або інших поверхнях, якщо температура повітря позитивна.
Попередження про небезпечні метеорологічні явища
Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого ) рівня небезпечності: Сильні снігопади , посилення вітру до 17-22 м/с, місцями по області 25 м/с; хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця.

[embed]https://www.facebook.com/UkrHMC/posts/pfbid0u49zQQRbdS2jvQdLWwiqgA7CYrUNoUne5AcHpHZtR8ra8r5eXpQC1shJCunEuB4Jl?__cft__