Про це повідомили в НОК України.

“Захід присвятили пам’яті спортсменів, які загинули, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України”

Підтримати та привітати юних боксерів прийшли видатні спортсмени: Олімпійський чемпіон, президент НОК України Вадим Гутцайт, боксер Денис Берінчик, альпіністка Тетяна Яловчак, баскетболіст Станіслав Медведенко, а також президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк та військові.

Віддали шану загиблим спортсменам, а також і живим, що зараз боронять нашу Державу, ставлячи інтереси вище своїх.

Ідея проведення такого заходу належить спортивному репортеру, журналісту Леоніду Веселкову та волонтеру Дмитру Капустинському. Під час волонтерських виїздів на передову хлопці не раз заїжджали в міста та селища і бачили, як діти продовжують тренуватися навіть за відсутності елементарних умов для цього. Добре знаючи про спорт (Дмитро професійно займався боксом, а Леонід роками висвітлює спортивну тему), хлопці вирішили провести турнір, де діти могли хоча б кілька днів пожити у більш безпечних умовах, тренуватися в облаштованих залах, спілкуватися з однолітками та відчути підтримку спортивної родини.

На дитячий боксерський турнір до столиці України запросили юних боксерів, їхніх тренерів та рідних із Краматорська, Селідово, Покровська, Бахмуту, Добропілля та Гірника. У Києві на дітей з Донбасу чекав професійний ринг, судді, арбітри, умови для тренування, всі етапи професійних змагань та поєдинки із ровесниками столичних клубів, - справжнє спортивне свято.

Раніше на Дарниці провели спортивний «Турнір незламності» серед дітей від 4 років.