Щомісяця на продажі наркотиків заробляли до 500 тис. грн. Тепер чоловікам загрожує 10 років в'язниці. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, на Полтавщині двоє чоловіків переробляли та фасували наркосировину. А збували психотропи у Києві. Переправляли "товар" своїм двом спільникам у посилках.

Щомісячний дохід зловмисників від заняття наркобізнесом становив близько 500 тис. грн.

В ході досудового розслідування правоохоронці провели 4 оперативні закупки наркотичного засобу – «канабісу» на загальну суму 225 тис. грн.

"Під час обшуків за місцями проживання підозрюваних у столиці та Полтавській області правоохоронці вилучили близько 3 кг марихуани, 15 кг зрізаних рослин конопель, ноутбуки, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, подрібнювач, поліетиленові вакуумні пакети, картонні коробки та інші ємності з залишками речовини рослинного походження, та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності"

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

Читайте також: У Києві спіймали на торгівлі наркотиками водія приміської маршрутки

Зазначається, що орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 1 млн грн. Наразі чотирьом затриманим повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялось, що на Солом'янці "накрили" наркоторговців — сума вилученого синтетичного наркотику сягає ₴10 млн.