Про це повідомляють представники КМДА.

«Ми пам’ятаємо подвиг наших предків, які віддали своє життя за визволення Києва від фашистів. Ми також пам’ятаємо всіх, хто поклав своє життя за вільну Україну у війні проти російських загарбників. Сьогодні Україна знову бореться за свою свободу, і ми ніколи не здамося! Обов’язково переможемо! Визволили від фашистів (нацистів, адже Гітлерівська Німеччина сповідувала націонал-соціалізм, а не італійський націоналізм (фашизм) — ред.), точно визволимо від рашистів!»

У час, коли вирішується доля Незалежної України, понад сто тисяч киян воюють з російськими окупантами на фронтах сьогодні. Київ підтримує ВПО, які змушені були покинути домівки через обстріли та тимчасову окупацію.

У столиці зареєструвалась понад 391 тисяча внутрішніх переселенців, 270 тисяч з яких — переїхали до Києва на початку повномасштабної війни росії проти України. Також покращується проце фінансування ЗСУ та інших військових підрозділів.

Читайте також: Кличко нарешті реагує на щотижневі протести під адміністрацією і суспільний негатив щодо закупівель — ініціює засідання щодо виділення коштів військовим