Про це інформує пресслужба ПЦУ.

Також Блаженнійший Митрополит Епіфаній звершив Панахиду за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини й мирних жителів.

Після звершення богослужіння Блаженнійший владика привітав громаду із завершенням ще одного етапу в побудові цього прекрасного Введенського храму, з освяченням хрестів, які будуть підняті на куполи, а також звернувся до вірян із Першосвятительським словом.

«Ми живемо в час випробувань, але водночас ми живемо в той час, коли Господь благословляє нам будувати Його дім, в якому лунатиме молитва до кінця віку. І від нас залежить, яку вічність ми обираємо, яке життя ми з вами проживаємо. Ми покликані до добра, покликані до любові, ми покликані творити справи милосердя та проявляти любов до наших ближніх, особливо в цей час випробувань війною. Ми живемо з вами у відповідальний час і платимо за нашу свободу велику ціну, адже повсякденно гинуть найкращі сини і доньки нашого українського народу. І сьогодні ми підносимо молитви за упокій тих, які віддали своє життя заради кожного із нас, заради України, заради нашого українського народу. Ми повинні памʼятати про їхній героїчний подвиг і постійно молитися за них. Також ми підносимо молитви до Господа за весь український народ, за нашу перемогу, і переконані, що вона буде на нашому боці, адже з нами Бог»

Фото 1 из 22.
Фото 2 из 22.
Фото 3 из 22.
Фото 4 из 22.
Фото 5 из 22.
Фото 6 из 22.
Фото 7 из 22.
Фото 8 из 22.
Фото 9 из 22.
Фото 10 из 22.
Фото 11 из 22.
Фото 12 из 22.
Фото 13 из 22.
Фото 14 из 22.
Фото 15 из 22.
Фото 16 из 22.
Фото 17 из 22.
Фото 18 из 22.
Фото 19 из 22.
Фото 20 из 22.
Фото 21 из 22.
Фото 22 из 22.

Читайте також: Ще одна церковна громада Бучі перейшла до ПЦУ

Вказується, що спільно з Предстоятелем ПЦУ молилися благочинний Вишневського благочиння протоієрей Михаїл Ткач, настоятель Введенського храму протоієрей Ярослав Чорненький, священнослужителі Вишневського благочиння, захисники Батьківщини, представники місцевої влади та віряни.

Раніше Хрещатик писав: Митрополит ПЦУ Епіфаній провів службу в Білій Церкві у Яблучний Спас