Про це повідомив OBOZ.UA. Відвідування експозицій буде платне – близько 100 грн за квиток.

Так, частина столичного Національного музею історії України у Другій світовій війні з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ була закрита для відвідувачів.

Відтепер уся територія комплексу доступна для відвідувачів, які, зокрема, зможуть побачити радянський герб, який зняли з щита монумента "Батьківщина-мати". Крім того, тут експонують найдовший прапор України, який внесений до Книги рекордів Гіннеса.

Фото 1 из 13.
Фото 2 из 13.
Фото 3 из 13.
Фото 4 из 13.
Фото 5 из 13.
Фото 6 из 13.
Фото 7 из 13.
Фото 8 из 13.
Фото 9 из 13.
Фото 10 из 13.
Фото 11 из 13.
Фото 12 из 13.
Фото 13 из 13.

Також тут відкрилась виставка робіт французького художника Крістіана Гемі, який малює українських воїнів, загиблих на війні з РФ. Серед них Герої України Дмитро "Да Вінчі" Коцюбайло, Олександр Мацієвський, Ірина Цвіла та інші.

Музейні експонати часів Другої світової війни нині вивезені на захід України в безпечне місце. Тому експозиція представлена лише новітньою історією нашої країни.

Вхід на територію навколо "Батьківщини-матері" безкоштовний. Відвідування експозицій буде платне – близько 100 грн за квиток. На другому поверсі також сьогодні, 20 жовтня о 15:00, відкриється виставка збитих російських дронів. Серед експонатів – майже цілий Shahed.

Загалом, аби дізнатись які виставки проходять на території Музею - можна дізнатись за посиланням на їх офіційному сайті (розклад і ціни).

Раніше Хрещатик писав про те, що стало відомо, коли можна буде відвідати оглядовий майданчик монумента Батьківщина-Мати у Києві.