Журналіст видання «Українська правда» Михайло Ткач випустив матеріал про діяльність караоке-бару «Boho Safari», яке знаходиться у Києві та працює під час комендантської години. Про це розповідає Трибуна.

У сюжет потрапили три гравці «Динамо» U-19: вінгер Дмитро Кремчанин , хавбек Кирило Осипенко (шурин центрбеку основної команди киян Дениса Попова) та форвард Владислав Герич. На відео видно, як гравці київського клубу залишають межі закладу.

Цього сезону у Геріча 4 голи у 7 матчах, він другий бомбардир «Динамо» U-19. На рахунку Осипенка 2 м'ячі в 10 іграх, а у Кремчанина - 3 точні удари в 10 матчах.

В Динамо "Київ" відмовились коментувати інформацію, зазначивши, що футболістів вже оштрафовано і проведено бесіду.

Нападник «Гірника-Спорт» Артем Нижник відреагував на публікацію в інстаграмі Tribuna.com про трьох гравців юнацької команди «Динамо», які порушували комендантську годину, відпочиваючи в столичному караоке-барі.

«Угомоніться, журналюги💆‍♂️», – написав 20-річний Нижник (футболіст написав російською – прим.). Коментар Нижника на цей момент набрав 74 лайки.

Зокрема лайки під публікацією поставили чинні футболісти: Давид Білий («Динамо» U-19), Микола Огарков, Євген Янович, Олександр Ющенко («Шахтар» U-19), Данило Тузенко, Владислав Молько, Ілля Юрченко, Родіон Посєвкін, Данило Веклич (усі – «Гірник-Спорт»), Іван Оробець («Поділля»), Андрій Демиденко (ЮКСА), Абдулла Абдуллаєв, Денис Кондратюк, Ігор Потімков, Самуель Обінайя, Кирило Іванніков (усі – «Металіст 1925»), Діана Бєлякова («Кривбас»), Кирило Сігєєв («Олександрія»), Данило Голуб («Минай») та інші.

Читайте також: Робота "Бохо" у комендантську годину - у МВС пояснили, чому поліція не може втрутитись

В нашому телеграм-каналі повідомлялось, яке відео викликало таких фурор.