Правоохоронці виявили водія з ознаками наркотичного сп'яніння та пасажира з забороненими речовина.

На лінію 112 звернувся громадянин, який повідомив, що у нього виник конфлікт з двома чоловіками й під час суперечки останні здійснили декілька пострілів з пістолета, а потім втекли на автівці. Прямуючи на місце виклику, на одній із вулиць охоронці порядку побачили транспортний засіб з орієнтування, який рухався їм назустріч. Поліцейські наздогнали та зупинили його.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили в автомобілі предмет схожий на пістолет, а у пасажира — зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотики. Обох було затримано.

Спілкуючись з особами, охоронці порядку помітили у керманича ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти медичний огляд останній відмовився.

До того ж поліцейські з'ясували, що громадянин вже притягався до відповідальності протягом року за водіння у нетверезому стані. Інспектори склали на нього протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП. Пізніше на місце було викликано слідчо-оперативну групу, що буде з'ясовувати всі деталі події.

Читайте також: У Києві групу рейдерів судитимуть за спробу заволодіння активами 28 підприємств