Про це стало відомо із відео-звернення на YouTube.

Столичний підприємець розповідає, що він один з тих, хто 24 лютого став на захист української Незалежності. Військовий брав участь у бойових діях на підступах до Києва. Окрім того, що військовий є зареєстрованим приватним підприємцем.

"Ми знаходимось на просп. Перемоги (Берестейському - прим.), де ми протягом багатьох років із жінкою торгували косметикою. В той час, коли я виконував свої службові обов'язки, місцеве керівництво демонтувало кіоск і хоче виставити це місце на продаж, через аукціон. На моє звернення до Святошинської РДА, КМДА надати мені альтернативне місце для торгівлі мені було відмовлено".

Він повідомив, що місцеві чиновники позбавили його сімейного бізнесу, засобів для існування, а також можливості допомагати побратимам на фронті. Це - ніж в спину обороноздатності нашої країни.

"Хочу звернутися до міського голови Києва та керівника КМВА, Віталій Володимирович, Сергій Миколайович, прошу Вашої допомоги у наданні мені і таким, як я підприємцям, альтернативного місця для торгівлі. Гадаю, що ми заслужили 20 м² у місті, яке ми обороняли."