Про це 16 вересня повідомила директорка української служби «Радіо Свобода» Мар'яна Драч.

«Останнім часом Інна важко хворіла. Але вістка про смерть застала зненацька, нещодавно Інна вже ліпше себе почувала, мріяла повернутися на роботу до Києва. В Інни багато учнів і друзів. Про дату прощання повідомимо додатково»

Останній пост у Facebook Інна зробила 30 березня. Тоді вона писала, що перебуває в лікарняному ліжку й бореться з побічними реакціями після трансплантації кісткового мозку.

«З висновків цього року — не відкладай нічого на завтра, бо завтра може і не настати, але з іншого боку — не забувай про баланс, крім праці має бути відпочинок (хоча до праці тягне). З побажань — перемоги і здоров‘я!» писала тоді Інна.

Інна закінчила факультет журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вона працювала кореспонденткою, політичною оглядачкою Національного радіо та головною редакторкою «Радіо Ера FM». З січня 2009 року очолювала київське бюро української служби «Радіо Свобода». Кузнецова нагороджена орденом «За заслуги перед Литвою», а бюро за її керівництва під час Євромайдану отримало премію імені Дейвіда Берка.

Раніше Хрещатик писав про те, що у Києві попрощалися з українським релігієзнавцем Ігорем Козловським.