Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Освітня агенція міста Києва” планує до кінця листопада розробити дидактичний посібник за напрямом – “Природничі науки для вивчення живої природи континентів, знайомство з тваринами Південної Америки” у кількості 5 тис. штук.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

8 вересня КНП “Освітня агенція міста Києва” оголосило тендер на закупівлю послуг з розробки навчального дидактичного посібника, на що планується витратити 3,4 млн гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 вересня, а сам аукціон має відбутися 18 вересня.

Згідно тендерної документації, Освітня агенція хоче розробити посібник за напрямом – “Природничі науки для вивчення живої природи континентів, знайомство з тваринами Південної Америки” в кількості 5 тис. штук.

Зазначається, що посібник повинен бути включати сам дидактичний посібник з картками з доповненою реальністю та звуком. Як йдеться в документації до тендеру, посібник може використовуватися при вивченні предмету “Я досліджую світ” та предмету біології/географії, що вивчає типових тварин Південної Америки, їх різноманітність, особливості поширення та особливості життєдіяльності типових представників тварин, які мешкають на цьому континенті, особливості їхньої поведінки, географічне поширення, взаємозв’язки із навколишнім середовищем, охорони вразливих видів.

Кількість сторінок посібника – не менше 35, сторінки з кольоровим друком 4+4, професійні фото високої якості, авторські тексти для кожної̈ тварини

“Навчальні картки з технологією доповненої реальності з питаннями, відповідь до яких діти можуть надати, прочитавши дидактичний посібник. Кількість карток не менше 10 шт, формат не менше А6”, – йдеться в документації.

Також посібники повинні мати базове програмне забезпечення для мобільних пристроїв (планшети, телефони) з інтерактивними функціями та повинен бути сумісним з версіями програмного забезпечення: Android 6.0 + та iOS 9+. Виробник має гарантувати технічну підтримку. Програмне забезпечення має бути доступним для безкоштовного завантаження з PlayMarket та AppStore.

Посібник хочуть розробити до 30 листопада.