Про це розповідає "Інформатор".

Раніше відомий журналіст-пропагандист Гордон поскандалив із вдягненими у військову форму псевдо-активістами на Хрещатику. Тоді ж там розташували фігури відомих спікерів, котрі відзначилися неоднозначними висловлюваннями та підтримкою росії, зокрема і Дмитра Гордона, якому це не сподобалось. Тоді це йому вдалося, але тепер на виставці замість його фігури у повний зріст поставили портрет із траурною стрічкою.

Табличку з ним помітив кореспондент “Інформатора” на виході з метро “Хрещатик”. На траурному Гордон зображений з літерою Z на лобі, а також у стрічці у кольорах російського прапора з краплею крові у якості медалі.

Також на акції військових проти “руського міра” в Україні присутні фігури нардепа Олександра Дубінського, журналістки Діани Панченко, телеведучої Сніжани Єгорової, а також активістки УПЦ МП Вікторії Кохановської. На всі фігури повісили “посвідчення” співробітника ФСБ росії”.

Напередодні Дмитро Гордон публічно нахамив військовому. Журналіст приїхав на Майдан Незалежності, щоб забрати дерев'яний стенд зі своїм обличчям. Саме у цей момент й почався скандал.

У момент, коли помічники Гордона намагались знищити стенд, до них підійшов чоловік у військовій формі. І заявив Гордону, що той має їхати "на Москву". Гордон же відповів військовому нецензурною лайкою і порадив йому “зробити собі зуби”.

Акцію проти "кремлівських пропагандистів" організували ще на День Незалежності. Організатор акції Микола Колодзинський розповідав, що його задача - це боротьба з внутрішнім ворогом. Він має на увазі російську пропаганду та людей, який мають вплив на громадянську позицію, але формують її не вірно.