Згадані особи забезпечили постачання та роздрібну реалізацію підакцизних товарів у точках продажу на території міста Києва.

За результатами обшуків торгівельних приміщень та транспортних засобів, які були пристосовані для продажу контрафактної продукції, детективи БЕБ, виявили та вилучили понад 24 тис пачок цигарок без марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить понад 2 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконного виготовлення та розповсюдження тютюнових виробів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, використання при продажу товарів з марками акцизного податку) та ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в м. Києві Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури.