Департамент комунальної власності КМДА в минулому році продав за 12,8 млн гривень нежитлову будівлю на Івана Франка, 26б. Про це свідчать дані на сайті prozorro.sale.

Будівлю придбала громадська організація (ГО) «Асоціація Національно-патріотичного виховання дітей та підлітків», якою керував Олег Піднебенний.

Як вказує київський журналіст Володимир Бондаренко, Піднебенний керує рядом компаній, які належать Сергію Коровченку – чоловікові Влади Молчанової, яка є власницею «Столиця Груп», яка володіє мережею супермаркетів NOVUS та багатьма іншими

Нежитлова будівля за адресою Івана Франка, 26 (літера Б) площею 440,6 кв метров за 12,8 млн гривень (730 доларів за кв.м.).

Олег Піднебенний також керує ТОВ «Оптімус Люкс», ТОВ “Рент Менеджмент Інвест”, ТОВ “Тібоун” та “Ріоліт Корпорейшн”, якими володіє Сергій Коровченко.

Нагадаємо, днями стало відомо, що будівельники почали розбирати будинок Івана Михайловського, що розташований на вул. Івана Франка, 26. Про це заявив київський активіст Дмитро Перов.

Заступниця очільника МКІП Катерина Чуєва у коментарях відповіла Перову, що будівлю мали реставрувати, однак «зараз стало зрозуміло, що міняють всю начинку і дах, щоправда, не збільшують поверховість».

Офіційної інформації щодо реставрації будинку наразі немає.