Трансляція іміджевого ролику на екранах ТРЦ Gulliver була надана артистці як подяка за її участь у благодійному заході «Для дітей заради майбутнього», тому ТРЦ Gulliver та організація dity.help стали на захист онуки секретаря РНБО.

«Насправді трансляція іміджевого ролику на екранах була надана артистці як подяка за її участь у благодійному заході «Для дітей заради майбутнього», який Gulliver проводив 10 червня 2023 року спільно з dity.help»

Про це заявили у ТРЦ і аналогічний допис з’явився на сторінці dity.help.

Днями з'явилася інформація про те, що українська співачка Masha Danilova «пропіарила» свій кліп на пісню «Кайф» на найбільшому медіафасаді в Україні - в ТРЦ Gulliver. Мережею розповсюджувалася інформація, що 16-річна артистка під час повномасштабної війни витратила на рекламу понад мільйон гривень. Це викликало обурення серед громадян.

16-річна Маша Данілова, онука секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова. Вона показала цей момент на своїй сторінці в Instagram. Данілова дуже раділа та зазначила, що її мрія стала реальністю. Окрім цього, дівчина заявила, що усе можливо, якщо «багато працювати».