Про це повідомляє Укрінформ.

"Намагаємося максимально сприяти цьому. Маємо багато зустрічей, переговорів, зокрема з великим бізнесом зі США. Так, уже запущено завод із виробництва цементу та лінія зі спорудження модульних приватних будинків. На фінальній стадії знаходиться спорудження заводу з виготовлення цементу та бетону.

Розвиваючи внутрішній бізнес та залучаючи міжнародний, ми робимо все, щоб гарантувати його захист. Правоохоронні органи, податківці підтримують нас у цьому. Саме завдяки бізнесу, який працює і сплачує податки в області, ми можемо поступово відновлювати людям житло".

Також Кравченко повідомив, що область готується до зими дуже ґрунтовно, особливо в енергетиці.

"Ми розуміємо, що наступна зима може бути важчою, ніж минула. Енергетики роблять усе можливе і неможливе, але це тимчасові ремонти. Енергосистема сильно пошкоджена, особливо в Київській області. Фахівці оцінюють збитки в 1 млрд грн. Ситуація потребує не просто точкових рішень, а комплексного ремонту і відновлення/модернізації старих ланок, тобто налаштування фактично нової енергетичної системи. Комплексний ремонт уже розпочався. Ми ж із травня почали готуватися до опалювального сезону. Майже половина об’єктів уже підготовлені".

Очільник КОВА висловив впевненість, що все буде зроблено, все встигнуть.