Про це повідомив у телеграм-каналі мер Ірпеня Олександр Маркушин.

У "Мюнхаузен" наразі вже проводять активні роботи з демонтажу пошкоджених конструкцій, вивозять будівельне сміття. Після цього збираються встановлювати вікна, заливати бетоном перекриття між поверхами, проводити комунікації та штукатурити стіни. Повністю завершити відновлення та підготувати готові до заселення квартири планують до жовтня 2023 року.

Місцевий голова висловив подяку спортсменці, яка особисто внесла $20 000, а також компанії Grammarly, що внесла $80 000 і всім, що закрили збір.

На початку повномасштабного російського вторгнення ЖК "Мюнхаузен" тимчасово опинився в окупації та був напівзруйнованим ворогом.

Недавно Світоліна вибила з 1/4 Вімблдону-2023 першу ракетку світу Ігу Швьонтек. Світоліна вже сильно наробила шуму у Турі у першій три місяці після народження донечки Скай. Теперішній результат Еліни не був би таким яскравим без підтримки.

У півфіналі Вімблдону-2023 Світоліна зіграє проти чешки Маркети Вондроушової. Їх зустріч з вихід у фінал турніру відбудеться 13 липня. Орієнтовний початок матчу о 15:00 (за Києвом).