Блогерку Ірину Воронову вирішили покарати одним роком умовного покарання. Таке рішення пояснюється тим, що жінка пішла на угоду зі слідством та визнала провину.

Суд офіційно вирішив, що Інна Воронова має отримати умовне покарання на 1 рік. Рішення виніс Дніпровський районний суд Києва. Рішення не вдаватися до реального покарання суд пояснив тим, що жінка пішла на співпрацю зі слідством. В рамках угоди, вона повністю визнала свою провину та не відмовилася від покарання. У відповідь на це вирок було пом’якшено.

Адвокат Воронової заявив, що з вироком не збирається сперечатися. Його він вважає доволі прийнятним, тому не бачить сенсу в оскарженні. Додатковий розгляд може закінчитися негативно.

Сама Інна вирок поки не коментувала. Проте, на оскарження ніхто не очікує. За фіксацію і розповсюдження кадрів з роботою ППО отримати умовне покарання – це доволі вигідне закінчення справи.

Раніше ми повідомляли, як екс-дружина наркоділка Чернецького знімала роботу ППО і виклала це до соцмережі. Потім вона почала вибачатися, але це не врятувало її від підозри, цілодобового арешту і тепер - судового рішення.