Правоохоронці затримали імовірного підозрюваного, через якого 23 квітня розпочалась пожежа на складі пластику у Деснянському районі Києва.

Cтоличні слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом пожежі на складі пластику у Деснянському районі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Вчора до столичної поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Крайня горить складське приміщення, в якому зберігаються металопластикові вікна та пластик. Для відпрацювання місця події на адресу негайно виїхали бригади рятувальників, екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції», – повідомили в пресслужбі.

Після ліквідації пожежі фахівці встановили попередню причину пожежі – занесення стороннього джерела запалення.

Зазначається, що ймовірного палія розшукали – це 25-річний місцевий мешканець, якого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Чоловік розповів, що працює на сусідньому підприємстві. Під час перерви чоловік вийшов на двір та запалив цигарку, після чого недопалок кинув у сухостій. У результаті вогонь швидко перекинувся на складські приміщення», – повідомили в поліції.

Зазначається, що сума збитків від пожежі, завданих власнику металопластикових конструкцій, складає більше мільйона гривень.
Наразі розпочато слідство, за скоєне передбачається до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Київщині знов підпалили траву, палія схопили на гарячому (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Невідомі підпалили Байкове кладовище в Києві

Кому вигідно, аби в Україні горіли ліси? (відео)