Через анонсовані акції протесту в центрі столиці поліція посилила заходи безпеки. Для забезпечення публічної безпеки і порядку задіяно працівників   столичної поліції та військовослужбовців Національної гвардії України. Про це повідомляє сайт  Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Відділу комунікації поліції Києва.

«Сьогодні біля кількох будівель органів державної влади у центрі столиці представники однієї з політичних партій анонсували проведення акції за масової участі громадян. Відтак правоохоронці посилили заходи безпеки у місцях проведення заходів. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на посилене чергування. Поліцейські проводитимуть з учасниками акції превентивні заходи та профілактично-роз’яснювальні бесіди з метою не допущення будь-яких правопорушень», – йдеться в повідомленні.

В   Київпастранс повідомили про можливі тимчасові ускладнення в роботі громадського транспорту через масові протести в столиці.

«‼Увага‼ 2 липня з 14:00 год. можливе тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів №№ 6, 16, 18 та автобусів маршрутів №№ 24, 114.

Проводитимуться масові заходи в центральній частині міста.

При необхідності рух маршрутів буде організовано:

  • тролейбус № 6 від Мінського масиву до ст.м. «Лук’янівська»;
  •  тролейбуси №№16, 18 відповідно від вул. Академіка Туполєва та  вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу;
  • автобус № 24 від Національного музею історії України у  Другій світовій війні до Європейської площі;
  • автобус № 114 від вул. Милославської до стадіону «Динамо» ім. Лобановського.

Затримується рух тролейбусів №25, 27, 29, 30, 31, 34 та автобусів № 21,101,114,73,100.

Затримується рух тролейбусів №25, 27, 29, 30, 31, 34 та автобусів №21, 101, 114, 73, 100 по проспекту С.Бандери- Північний міст з причини скупчення транспорту”, – зазначили в компанії.

В пабліку PavlovskyNews повідомили, що сьогодні відбудеться масовий хід представників Національного корпусу з Софіївської площі до будівлі СБУ та Міністерства юстиції.

Протестувальники вимагатимуть заборонити в Україні “проросійські організації”: партії ОПЗЖ (Опозиційна платформа “За життя”)  і партії Шарія.

Дивіться акцію протесту наживо:

Нагадаємо, під ВР протестують мешканці Васильківщини

Популярні новини зараз

У столиці показали автоматизований магазин без людей

На станції столичного метро померла людина

Мер Гамбурга прибув до Києва

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Націоналісти та прихильники Шарія побились на станції Театральна (фото, відео)

Лікуємо Шизарія: під ОП прихильників Шарія закидали яйцями (відео)