Під час ліквідації пожежі в Білій Церкві рятувальники евакуювали з лікарні 13 хворих.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій Київщини, на яку посилається “Київ Медіа”.

Зокрема, про пожежу в закладі «Білоцерківська міська лікарня №1» по вулиці Ярослава Мудрого рятувальникам стало відомо 4 жовтня о 5:37. На місці рятувальники з’ясували, що горіти почало в ліжку в палаті гематологічного відділення на першому поверсі.

Підрозділи ДСНС разом із медперсоналом евакуювали з будівлі 13 хворих. Під час евакуації виявили потерпілого 1945 року народження – у чоловіка були опіки 1-2 ступеню.

Пізніше у ТСН повідомили, що через сильний стрес внаслідок пережитого померла пацієнтка лікарні. Це сталося в момент її евакуації із палаючої будівлі. 74-річна жінка була серед тяжких пацієнток – вона нещодавно перенесла інфаркт.

За попередньої інформацією – замкнуло електропростирадло на ліжку, де спав пацієнт, що в результаті пожежі отримав опіки. З’ясувалося, що чоловікові простирадло напередодні ввечері приніс його син. Чоловік скаржився, що в лікарні холодно – тут іще не ввімкнули опалення. Лікарі визнають, що в закладі і справді не дуже тепло – приблизно 16 градусів. При цьому хворим забороняють проносити в палату електрообігрівачі.