Новим главою партії “Слуга народу” може стати перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко. Під час парламентської кампанії він очолював виборчий штаб партії.

“Не виключаю такої можливості. Я б навіть сказала, що це найімовірніший варіант. Не чула, щоб називалися ще які-небудь прізвища, крім Корнієнка. Втім остаточно питання вирішиться на з’їзді партії наприкінці жовтня. Арахамія ж є главою фракції, і він залишається ним, тут жодних змін не очікується”, – повідомила народна депутатка України із фракції “Слуга народу” Роксолана Підласа, пише “Обозреватель”.

Вона нагадала, що чинний глава партії “Слуга народу” Дмитро Разумков має залишити свій пост у зв’язку з обранням на посаду спікера Верховної Ради. А у фракції наразі активно обговорюється ця тема і можливі кандидатури.

Комітет виборців проаналізував участь народних депутатів у голосуваннях Верховної Ради у вересні. Найактивнішими були депутати “Слуги Народу”. Упродовж вересня в середньому голосували 88%. Однак у цій фракції є низка обранців, які частіше за інших ігнорували голосування Ради.