Погода в Україні до кінця лютого запам’ятається невеликими морозами і помірними опадами.

Про це пише “Главред”.

За даними сайту meteoprog.com, у п’ятницю, 24 лютого, дещо потеплішає. Так, температура повітря вночі на більшості українських територій становитиме -4… + 1, а у східних областях – -12 … -7.

При цьому, вдень термометри покажуть приблизно однакову температура по всій Україні – від 0 до +5, а в південній половині та на Прикарпатті +5…+10.

Також очікуються помірні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу у західних, центральних та північних областях, а на дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде південним або південно-західним, зі швидкістю 7 – 12 м/с.

У суботу та неділю, 25-26 лютого, погода буде нестійкою. Температура повітря вночі становитиме -2…+3, вдень 0…+5, а в південних областях протягом доби градусники покажуть +3 … +8.

При цьому також очікуються і опади у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу, на дорогах може бути ожеледиця і тумани. Вітер змінних напрямків, 5 – 10 м/с.

Згідно з попередніми прогнозами, березень почнеться в Україні потеплінням, особливо в південній частині, центральних і східних областях.