Правоохоронці розшукали родичку дівчаток та встановили обставини, за яких вона їх залишила біля магазину та не повернулась за ними. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Жінка написала офіційну відмову від дівчаток та передала їх на піклування державі, оскільки їх рідна мати два місяці не з’являється вдома та не цікавиться долею малечі. Лікарі оглянули сестричок, після чого доставили до медичного закладу для тимчасового перебування», – повідомили в поліції.

За словами начальника сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимира Моргуненка, родина перебуває на обліку як така, що опинилась у складних життєвих обставинах, у зв’язку з ухилянням батьків від виконання своїх обов’язків:

«Нам жінка пояснила, що донька залишила в неї дітей та близько двох місяців вона не з’являється вдома й не цікавиться малечею. А відтак жінка попросила забрати сестричок, написала офіційну відмову та передала їх на піклування державі».

Зазначається, що сестричок віком один та два роки вилучили з родити та після огляду лікарі відвезли малечу до медичного закладу для тимчасового перебування.

Нагадаємо, викрадене на Київщині немовля знайшли

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В столиці затримали лікарів, які продавали немовлят до Китаю

На Київщині поліція розшукує горе-мати, яка викинула немовля на смітник