У Києві під час новорічних та різдвяних свят заборонили використання феєрверків та продаж міцного алкоголю у публічних місцях. Як повідомляє УНН, про це під час конференції заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

“У зв’язку з рішенням Київської міської ради, і зв’язку з гострою ситуацією на Сході нашої країни ми виконуємо рішення Київської міської ради: обмежуємо і забороняємо в період Новорічних та Різдвяних свят феєрверки, салюти і використання піротехнічних засобів. Це так само пов’язано із безпекою , але ми повинні усвідомлювати, що свято є свято, але ті складнощі і та ситуація, яка є у нас в Україні не дає можливості святкувати на повну”, – повідомив заступник голови КМДА.

Валентин Мондриївський також зазначив, що столична влада також забороняє продаж у публічних місцях алкоголю.

“Із інших заборон, мерія повністю категорично проти продажу на публічних локаціях міцного алкоголю. Це повинно бути в першу чергу свято – це мають бути сувеніри, активності, дитячі розваги, це не місця, де треба святкувати з алкоголем. Це право кожного, але це не повинно відбуватися у публічних місцях”, – пояснив Мондриївський.

Нагадаємо, на Софійській площі з’являться чотири різдвяних королівства

Читайте також:

На ВДНГ запрацює різдвяна фабрика мрій

Уряд зробив 6 січня вихідним