Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду у Броварах, звільнено з органів внутрішніх справ, передає сайт Хрещатик.News з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

Голова Нацполіції додав, що безпосереднього керівника винуватця п’яного ДТП знімуть із посади, а правоохоронці всіляко сприятимуть в розслідуванні причин аварії, аби винуватець поніс справедливе покарання.

«Повідомлення про аварію надійшло до поліції близько 17.50. На місце автопригоди прибули керівництво столичного управління поліції та поліції Київщини. Також там працюють працівники Державного бюро розслідувань», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що водій «Фольксваген», перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, на пішохідному переході збив двох жінок та, проїхавши ще пів сотні метрів, зіткнувся з деревом.

Одна з жінок від отриманих травм померла, ще одну жінку доправили в лікарню.

«За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання», – повідомив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Нагадаємо, у Києві взяли під варту водія сміттєвоза, який вчинив смертельне ДТП та збив жінку з дитиною

Читайте також:

Військові оприлюднили відео ймовірного підпалу бойовиками трави на Луганщині

В Україні діє нове карантинне зонування: в яких містах ввели додаткові обмеження