На базі Солом‘янського ринку, що розташований за адресою: вул. Соломʼянська, 24, створено центр швидкого реагування на потреби захисту країни. Про це повідомив директор ринку Іван Лісовий на своїй сторінці у Facebook.

«Солом‘янський ринок не стоїть осторонь ситуації в країні. З перших днів війни, спільними зусиллями, ми організували підвіз продуктів, медикаментів, одягу, амуніції з усієї України і навіть з-за кордону!

Однак без вашої допомоги ніяк, адже наші ресурси не вічні. Тому ми вирішили на базі Солом‘янського ринку створити центр швидкого реагування на потреби захисту країни», – зазначив Іван.

У центрі допомагають усім: армії, територіальній обороні, поліції, дитячим лікарням, сім‘ям з дітьми у важкому становищі.

Директор ринку повідомив, що наразі центр потребує постачання різного формату продовольства, дитячого харчування, медикаментів. Також необхідна фінансова та волонтерська допомога. 

Для більш детальної інформації він залишив свій контактний номер: (063) 279-41-05. Також небайдужі громадяни можуть допомогти грошовими коштами. Для цього Іван прикріпив номер своєї карти ПриватБанк: 4731219618130987 (Лісовий Іван Сергійович). Усі гроші підуть на забезпечення їжею та ліками наших захисників та тих верств населення, які наразі потребують цього найбільше.

«За кожну копійку відзвітуємось! Всім нам перемоги!», – додав Іван.