За словами мера, лікарня продовжує надавати допомогу пацієнтам, які раніше були госпіталізовані в терміновому порядку, в тому числі, і з пневмоніями. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Він також наголосив, що нових пацієнтів цей медзаклад не приймає.

Кличко пояснив інформацію щодо ніби-то закриття Медмістечка через спалах коронавірусу.

“Щодо інформації, яка з’явилася в ЗМІ про ніби-то закриття міської лікарні № 6. – Медзаклад продовжує надавати допомогу пацієнтам, які раніше були госпіталізовані в ургентному порядку. В тому числі, і з пневмоніями. Але нових пацієнтів на сьогодні не приймає. Так, серед медиків, які захворіли за цей час у столиці, є медики з шостої лікарні – 15 медпрацівників. Більшість з них лікуються вдома, під контролем лікарів”, – сказав Віталій Кличко.

Директор Київської міської клінічної лікарні №6 Вадим Крижевський назвав інформацію про закриття Медмістечка фейком. Про це написав Укрінформ.

“Лікарня працює. Те, що дали в інтернеті – це повний фейк , на даний час співробітники в режимі роботи. У нас в лікарні є контактні особи, які отримали позитивні результати ПЛР-тестів, це 15 осіб, які працюють у нас. З цих 15 осіб — 14 тестували у нас в лікарні, один здавав ПЛР-тест на первинній ланці. Вони всі знаходяться під нашим наглядом на амбулаторному лікуванні і зараз перебувають в самоізоляції за місцем проживання. Важких немає. Серед тих, у кого тестування було позитивним , не тільки лікарі, а й медсестри, санітарки”, – розповів Крижевський.

Він повідомив, що починаючи з 17 березня лікарня приймала хворих на пневмонію. Загалом з того часу було прийнято 112 пацієнтів з пневмоніями.

Нагадаємо, в ЗМІ з`явилась інформація, що в Києві закрили Медмістечко через спалах COVID-19 у лікарів

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Україні зареєстровано 4161 хворих на COVID-19, в Києві — 644

Піку захворюваності на COVID-19 очікуємо після Великодня: лікар Олександрівки