На спільній прессконфереції з президенткою Словаччини Зузаною Чапутовою в Братиславі Володимир Зеленський сказав, що зараз в Україні відбувається друга хвиля захворювання коронавирусной інфекцією. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Зараз у всьому світі, і Україна не виняток, загострення, і зростає кількість хворих. Тому у нас сьогодні дійсно заборонений в’їзд закордонним громадянам. Я думаю, що це правильне рішення. У нас таке рішення було, коли у нас починалася перша хвиля, ми змогли її зупинити. Тоді на 40 млн українських громадян у нас було від 100 до 300 хворих. Сьогодні ми маємо 3 тис. Хворих в день. На жаль, це і є друга хвиля в Україні. Ми не можемо ризикувати, як українцями, так і громадянами з інших країн, які прибувають в Україну. Потім, коли стабілізується ця ситуація, в Україні будуть відкриті кордони, обов’язково “, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні оновили зонування, Київ повернувся в жовту зону – дивіться карту та повний перелік зонування на червону, жовту та помаранчеву зони по регіонам.

Читайте також:

Штормитиме кілька днів: як вберегтись від затяжної та потужної магнітної бурі

Рейдерський захват? Під Олімпійським коледжем у Києві справжня бійка (відео)

За зустріч російських танків хлібом-сіллю Добкін і Кернес отримали сотні мільйонів доларів: російський політолог Соловей