Патріотичні сили обурені ймовірним кандидатом в народні депутати від Партії Слуга народу Віталієм Войцехівським.

20 липня у спільноті «Український перець», яку пов’язують із золотоніським осередком партії «Свобода» з’явився цікавий документ.

«Малувата “лава запасних” в “Слузі Народу”, якщо на довибори депутата ВР України, по 197 окрузі, серед “нових, молодих обличь”, знайшли тричі мера та в минулому, очільника Золотоніської міської організації “Партія Регіонів”, забороненої нині в Україні, який ще в лютому 2014 був слугою диктатора Януковича», – пишуть на сторінці «Український перець».

До тексту додається документ, який засвідчує, що станом на лютий 2011 року Войцехівський був керівником Золотоніської міської організації Партії регіонів.

«Хто ще може за слуг голосувати окрім самих слуг?» – жартує у коментарях журналіст Олександр Безпрозванний.

Не в захваті від кандидатури Войцехівського і ветерани АТО Ігор Зайчук та Дмитро Кухарчук.
«Що буде робити з сєпаром Войцехівським?» – запитує Дмитро.

«Він має проросійські погляди. Хоч одягає вишиванку. Доказів поки що немає. Є такі розмови. Якщо вони будуть підтверджені, то будемо реагувати. Звичайно, треба у законний спосіб. Для цього потрібний Закон про колабораціонізм», – відповідає Ігор.

І справді, цікаве питання. Викоренити любов Януковича і його банди – справа не проста. Не одна людина заплатила за неї власним життям. І зараз більше за все не хочеться, щоб ці жертви були марними. Тоді, коли через багато років влада знову повертається обличчям до недобитків Партії регіонів.