Лось загинув на шляху до рятувального центру.

На момент приїзду служб, він був у важкому стані. Ймовірно, він був збитий автомобілем і у шоковому стані забіг на стадіон. Отримавши сильні травми, маючи важкий стан, навіть попри намагання рятувальників допомогти, тварина загинула.

Про це повідомляють столичні ветрятувальники Kyiv Animal Rescue Group.

— На превеликий жаль, тварина загинула в дорозі до центру порятунку 😭 На момент приїзду екіпажу лось вже перебував в досить важкому стані. Ймовірно він став жертвою ДТП і в шоці забіг на стадіон.

Трохи іншу інформацію повідомляють столичні телеграм-канали, зокрема – Реальний Київ, який одним з перших повідомляв про тварину на стадіоні в парку Патризанської слави. Люди, які повідомляли відповідні служби і надавали інформацію популярному тг-каналу, пишуть наступне:

— Лось помер. Ми викликали всі служби ще о 6.30. Боляче було дивитися, як він бідолашний бігає, ран собі наробив. Але ще до приїзду «Порятунку тварин» впав на бік і більше не подавав ознак життя. Машина для транспортування приїхала в 10.30. Поліція приїхала лише через 2 години після виклику, служба порятунку тварин ще пізніше.

Раніше ми повідомляли про те, що у столичному парку зранку помітили лося, чий стан оцінили, як важкий.