Джерело в Офісі президента України каже, що “інформація про мету опитування і варіанти питань тримається в секреті, замкнутому в найближчому оточенні Зеленського”, інформує Хрещатик.News із посиланням на сайт Дзеркало тижня.

Президент Володимир Зеленський спочатку хотів включити у “всенародне опитування” 25 жовтня питання про окуповані Крим і Донбас. Також в опитування хочуть включити питання, що цікавлять молодь.

«Але це може бути занадто сенситивним. А ідея опитування вже витала в кабінетах. Тоді прийшла інша думка: з огляду на те, що партія “Слуга народу” втратила підтримку у старшого покоління, не так як рік тому підтримується середнім, але все ще популярна серед молоді, то саме молодих людей необхідно залучити до голосування. Тому в опитування вирішили включити питання, які зацікавлять саме молодих українців. Наприклад, мова може йти про легалізацію канабісу», – зазначив співрозмовник.

Як повідомило джерело, анкети для опитування не планують видаватися на виборчих дільницях. Опитування планують провести в формі екзит-полу за приватні кошти. Правда за чиї саме гроші хочуть здійснити затію Зеленського джерело не уточнило.

Організатори опитування планують надрукувати 5 млн анкет з питаннями, які молоді люди в наметах біля виборчих дільниць пропонуватимуть заповнити тим, хто приходить на вибори.

Нагадаємо, Зеленський планує задати 5 важливих питань (відео)

Читайте також:

Зеленський погрожує звільнити Венедіктову

Ексгенпрокурор Руслан Рябошапка назвав Зеленського брехуном