Холдингова компанія «Київміськбуд» прийняла і почала реалізацію нерухомості в двох житлових комплексах «Укрбуду»: на ЖК «Пектораль» і «Новомостицький» поновлено будівельні роботи у повному обсязі. Про це повідомили у пресслужбі «Київміськбуд».

За словами президента «Київміськбуду» Ігора Кушніра, до 1 березня 2020 року буде завершена передача ще кількох об’єктів та розпочата процедура прийому наступних житлових комплексів Корпорації.

«Київміськбуд» прийняв перші два житлових комплекси компанії «Укрбуд». На них поновлено будівельні роботи та розпочато реалізацію вільної нерухомості.

До 1 березня плануємо прийняти ще 4 об’єкти. Крім того, розпочато процедуру прийому ще 6 наступних об’єктів. Таким чином, в активній фазі на сьогоднішній день перебуває 12 з 24 об’єктів Укрбуд. І це всього за 2 місяці, хоча напочатку компанія заявляла про терміни у пів року. Звичайно, попереду ще багато роботи, але «перша цеглина» процесу уже закладена», – сказав Ігор Кушнір.
Зазначається, що на ЖК «Пектораль» і «Новомостицький» не тільки повністю поновлено роботи, а й розпочато продаж нерухомості.

“ЖК «Пектораль» – сучасний 25-поверховий п’яти секційний будинок комфорт-класу, з комерційними приміщеннями на перших поверхах та гостьовим паркінгом, що зводиться у Святошинському районі на бульварі Кольцова, 7а. Комплекс зручно розташований неподалік Кільцевої дороги, у пішій доступності 7 шкіл і 5 дитсадочків, які стануть у нагоді сім’ям із дітьми, також поруч парк Генерала Потапова та «Юність» та великий ринок. У продажу 1, 2 і 3-кімнатні квартири та нежитлові приміщення у всіх п’яти секціях будинку.

ЖК «Новомостицький» – сучасний і комфортабельний комплекс із підземним паркінгом у Подільському районі міста Києва. У пішій доступності школи, дитсадки, магазини, парки «Березовий гай» та «Гірка Крістера». Неподалік ведеться будівництво станцій метро «Мостицька» та «Проспект Правди», відкриття яких заплановано на грудень 2021 року. У продажу квартири, нежитлові приміщення та паркінги”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Київрада затвердила план добудови скандально відомого ЖК «Перспектива»

Читайте також:

Хотів виїхати на лікування: експрезидента Укрбуд Микитася зняли з рейсу

Інвестори “Укрбуду”; принесуть домашні капці під Офіс президента