Киянин, який захворів на COVID, розповів, як відбувається лікування у державних закладах на своїй сторінці в Фейсбук. Про це повідомляє Хрещатик.News

Олексій Краснощоков викликав швидку з приватної клініки. Але туди госпіталізувати його з температурою 39, яка не збивалась два дні поспіль, відмовились, оскільки не було результатів ПЛР-тесту на руках.Так він опинився у Київській клінічній лікарні №1.

За словами, киянина, лікарі геть виснажені, бо сплять по 30 хвилин, а за останні три дні госпіталізували більше 40 пацієнтів. Лікарня переповнена і місця вільні – лише в коридорі, де “протяги + інфекційні хворі з різними інфекціями, тобто, може бути перехресне зараження”.

Оскільки автор допису не потребував реанімації, його відправили додому – ставити крапельниці з антибіотиками та щодня викликати швидку, аби збити температуру.

Фото: скріншот

“Ось такі справи з інфекційною ситуацією. Реально з ковідом працюють лише у державних лікарнях, а ресурсів тупо нуль. Весь ковідний фонд закатали в асфальт. Дякую, дуже дякую”, – підсумував киянин.

facebook.com/aleksey.krasnoschokov

Нагадаємо, більше половини Фонду боротьби з COVID-19 направили в Укравтодор.

Як писав Хрещатик.News, лікар-інфекціоніст вважає, що якби влада вірила, що маски захищають, вона б роздавала їх безкоштовно. А

Читайте також:

На що насправді потратили гроші: в Уряді вирішили перевірити використання коштів Фонду COVID-19

Уповноважена з прав людини Денісова просить 3,5 млн грн з COVID-фонду на новий сайт