Мер Києва Віталій Кличко заходив до скандального ресторану “Велюр” під час карантину. Про це заявив лідер партії “Наші” Євген Мураєв в ефірі телеканалу “НАШ”, повідомляє Хрещатик.News.

Мураєв зазначив, що попри те, що звичайних рестораторів за порушення карантину штрафують, ресторан “Велюр” відбувся профілактичною бесідою, а самі ресторатори запевнили, що працюють тільки на винос. Водночас лідер партії “Наші” зізнався, що сам обідав у “Велюрі” під час карантину:

“7 квітня я з друзями обідав у ресторані “Велюр”… Коли ми обідали, до ресторану зайшов мер Києва Віталій Кличко, глянув на нас, побачив, що ми сидимо, і вийшов. Тобто для нього то звична річ”, – сказав Євген Мураєв.

Нагадаємо, попри карантин Микола Тищенко годує VIP-клієнтів в ресторані “Велюр”. Це стало відомо після журналістського розслідування. Поліція, що приїхала перевіряти роботу ресторану, провела роз’яснювальну роботу.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив заблокувати вхід до ресторану, проте помилково заблокував вихід на літній майданчик, на що йому вказав Борислав Береза. Ляшко відповів, що Береза намагається потрапити до списків партії “Слуга народу”, тому прогинається перед Тищенком.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Рейтинг майбутніх мерів, який очолив Тищенко, є фейком: соціологи

Віталій Кличко, Сергій Притула і без слуг народу: кого б обрали мером кияни сьогодні (опитування)

Кличко планує запросити в заступники Жанну Немцову?