Увесь міський транспорт, у тому числі й метро, двічі на день обробляють дезінфікуючими засобами. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook, повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Ми робимо все можливе, щоб убезпечити мешканців міста від можливого інфікування коронавірусом. Зокрема, особлива увага – до безпеки в громадському транспорті. Увесь рухомий склад громадського транспорту столиці, у тому числі й метро, двічі на день обробляють дезінфікуючими засобами – перед подачею на маршрути та в кінці зміни. Дезінфекцію здійснюють працівники автопарків та транспортних ДЕПО, які пройшли спеціальну підготовку», – написав Віталій Кличко.

Віталій Кличко оприлюднив відео про те, як комунальники кожного дня дезінфікують громадський транспорт столиці.

За словами мера столиці, щоденно працівники «Київпастрансу» обробляють 361 автобус, 349 тролейбусів та 276 трамваїв, що виходять на маршрути в місті. А лікарі заміряють температуру у водіїв і контролерів перед виїздом на маршрут та після повернення в депо.

«У столичній підземці обробляють дезінфекторами як самі вагони, так і приміщення станцій. Працівникам служб, що контактують із пасажирами, рекомендовано використовувати медичні маски», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Нагадаємо, Всі подробиці про карантин у Києві: які обмеження ввели в столиці (відео)

Читайте також:

Як працюватиме громадський транспорт в Києві під час карантину

Карантин: кияни кинулися скуповувати продукти в супермаркетах (відео)