У столичні лікарні померла ще одна постраждала під час ракетного обстрілу столиці 29 грудня 2022 року. Вона пролежала у комі 9 днів.

Трагічну новину повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі. За його словами, 40-річна жінка перебувала у лікарні у тяжкому стані, пише «Вечірній Київ».

«Це — третя жертва варварської атаки росіян напередодні Нового року», — написав Кличко.

Нагадаємо, що вранці 29 грудня, у Києві працювала ППО. Всі 16 ракет, які летіли на Київ були знищені. Втім, уламки російських крилатих снарядів пошкодили два приватних будинки в Дарницькому районі, зокрема у Бортничах, промислове підприємство в Голосіївському районі, а також дитячий майданчик у Печерському районі.

Внаслідок рекетної атаки окупантів 29 грудня постраждали троє людей, серед них 14-річна дівчинка. За даними «Вечірнього Києва», школярка отримала легкі поранення стопи. Дівчинка жила у приватному будинку в Бортничах разом із жінкою, про загибель якої повідомив Кличко.

За словами очевидців, коли на місце події приїхала «швидка», лікарі сказали, що у 40-річнох постраждалої важкі травми, несумісні з життям. Вона пролежала у комі 9 днів.