Росіяни покірно виконують накази свого бункерного диктатора, який відправляє російських чоловіків на смерть. Матері, сестри та дружини плачуть, адже розуміють, що навряд чи побачать своїх чоловіків живими.

Про це повідомляє “24 канал”.

На відео, яке з’явилося у телеграмі, рідні у москві проводжають одного з мобілізованих.

Очевидно, зібралася ціла родина. Одна з жінок плаче, обіймаючи, ймовірно, сина і каже, що все буде добре. Після цього закриває обличчя руками і ридає. Інша жінка, що стоїть поруч, хрестить чоловіка. Вони вірять, що їхній “ванька” швидко “декомунізує” українців і повернеться додому.

Цікаво, що сам мобілізований не надто переймається розлукою. Він покірно сідає в автобус з такими ж мобілізованими як і він. Частина росіян, яких зовсім скоро відправлять в Україну, виглядає доволі веселими. Що ж, це не надовго. Адже після перетину кордону посмішка зникне з їхніх облич так само швидко, як і розуміння, що історія про “другу армію світу” – не більше, ніж слова.

А на іншому відео чути, як жінка каже: “Та не тремтіть ви так, вони все одно всі загинуть”. Саме з такими словами проводжають мобілізованих на фронт.