Трагедія сталась у Бориспільському районі Київської області. Про подію розповіли у «Надзвичайних новинах» на ICTV, 
передає сайт Хрещатик.news.

Стало відомо, що 44-річний бізнесмен разом із сином їхав у село Артемівка Бориспільського району. Раптом неподалік залізничного переїзду з кущів вискочили невідомі в камуфляжі та впритул розстріляли автівку Плекана з автоматів.

“У Плекана влучило близько чотирьох куль, при цьому він зумів з’їхати з дороги і зателефонувати дружині. Вижити йому не вдалося. Хлопчик залишився неушкодженим, нападники наказали йому бігти”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хлопчик побіг до матері та розповів, де шукати батька, але врятувати того вже не вдалось, він помер.

Дружина Плекана Наталя розповіла, що “погрози від невідомих надходили регулярно”, проте чоловік не реагував та заспокоював сім’ю.

У сюжеті додали, що у поліцейських вже є оперативні напрацювання, найближчим часом будуть гучні затримання фігурантів убивства.

В українському праворадикальному громадському об’єднанні, що декларує прихильність до українського націоналізму, «С14», називають Ігоря Плекана організатором замаху на активіста Сергія Мазура. Про це пишуть zn.ua, посилаючись на «Новинарня».

Зазначається, що Плекан – відомий у кримінальних колах під прізвиськом «Куля». Нібито у нього було власне «кілерський бюро» та він займався «кришуванням» нелегальних гральних автоматів і «наливайок».

Треба зазначити, що майже 2 роки тому, 9 жовтня 2018 року, сталась гучна подія – в квартирі Мазура в Борисполі стався вибух бойової гранати, яку кинули у вікно. Тоді постраждав 61-річний батько активіста, який отримав серйозні осколкові поранення, втратив багато крові і був госпіталізований.

Як написала «Страна», Сергій Мазур вважав організаторами посягання на себе «кримінальних авторитетів з черкаської банди «Торпеди» – Олександра Прудивуса та Ігоря Плекана.

 

Нагадаємо, вчора вночі горів будинок керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, який заявляє про підпал

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

Макарів, що сильно постраждав від російської агресії продовжує відновлюватись - відбудовують п'ятиповерхівку

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

На Дарницькому мосту в Києві утворилася велика яма

Показати ще

Читайте також:

Орендар ставка холоднокровно вбив з рушниці сімох друзів-киян: фото з місця трагедії

Викрадення та вбивство журналіста: ДБР щодо обшуків у Омеляна (відео)