Мільярдер Ігор Коломойський, який повернувся в травні в Україну розповів про свої контакти з президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації.

“Після інавгурації ще не зустрічалися особисто, через Михайла Ткача [журналіст програми Схеми: корупція в деталях]”, – розповів мільярдер у інтерв’ю для журналу НВ.

Оліграх каже, що підтримує Зеленського морально, – і навів приклад подібних телефонних розмов: “Як справи? Все в порядку? Тримаєшся? “-” Держусь “. “Важко?” – “Важко”. “Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся.

Бізнесмен каже, що парламентські вибори з президентом не обговорюють. Подібних контактів з тих пір, як новий президент вступив на посаду, було небагато: “Раз, два та й усе”.

Коломойський підтвердив, що симпатизує президенту: “Ну, ясна річ, що ні Порошенко. У нас іншого президента немає. Так, я йому симпатизую і бажаю удачі. І розумію, як йому нелегко”, – зауважив олігарх.

ЗМІ опублікували відео, на якому Володимир Зеленський із колегами зі студії “95 квартал” вітають олігарха Ігоря Коломойського з днем народження.