В Закарпатській області на одній з виборчих дільниць результати голосування по мажоритарному округу визнано недійсним.

Як зазначається, голосування на дільниці № 210 489 в селищі Солотвино Тячівського району визнано недійсним на підставі п. 1 частини 1 ст. 92 закону “Про вибори народних депутатів України”. Про це повідомляє громадська мережа “ОПОРА”.

“За інформацією із ОВК №72, на дільниці №210489 у день виборів бюлетені отримали 250 осіб, а 61 виборець, який змінював місце голосування без зміни виборчої адреси, отримав бюлетень для голосування у одномандатному виборчому округу. Кажучи іншими словами, 61 виборець, який міг голосувати лише за партійні списки, отримав і бюлетені за кандидатів-мажоритарників”, – йдеться в повідомленні.

За словами члена ОВК Івана Деяка, члени дільничної виборчої комісії самі визнали голосування по одномандатному округу на своїй дільниці недійсним та склали відповідний акт.

Народний депутат Надія Савченко визнала поразку на виборах по округу № 51 на Донеччині. Там за неї проголосували 8 виборців. У Facebook Савченко опублікувала фото, на якому палить у багатті агітаційну газету зі своїм зображенням.