Вранці 27 березня у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області пролунали вибухи біля будівель, де розташована адміністрація “министерства госбезопасности” окупантів, та гуртожитку, де жили військові рф.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров, передає Укрінформ з посиланням на його Телеграм-канал.

“…У захопленому приміщенні технічної школи та вузу розміщуються як казарми, так і будівля, де знаходиться адміністрація їхньої спецслужби “МГБ”. Тож сьогодні о 8:15 ранку саме в цих двох будівлях пролунали вибухи. Там був гуртожиток, де проживали рашистські військові. Там було офісне приміщення, де безпосередньо проходило службу керівництво рашистської МГБ”, – сказав він.

Крім цього, міський голова повідомив, що в селищі Веселе Мелітопольського району сьогодні теж пролунали вибухи. Щось сталося на одній з автомийок. За попередньою інформацією, це провокація, яку здійснив ворог безпосередньо в центрі населеного пункту.

За інформацією місцевих жителів, гучно було і в Токмаку.

За словами Федорова, понеділок розпочався нерадісно для ворога на тимчасово окупованій території. Останні два тижні паніка серед окупантів та колаборантів суттєво зростає. Міський голова впевнений, що після таких ранкових подій вона буде ще більшою.